Albanian | English

Kursi i ekografisë

Të nderuar Kolegë, Shoqata Shqiptare e Perinatologjisë dhe Shkolla Ian Donald e ekografisë organizojnë ne dt. 14.03.2014, nga ora 9.00 deri ne 13.00, në ambientet e Spitalit Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni” Kursin e Ekografisë ...

Programi i kongresit

 Kongresi i VII-të i Shoqatës Shqiptare të Perinatologjisë Kursi i V-të i Avancuar i Ekografisë në Obstetrikë dhe Gjinekologji i Shkollës Ian Donald Të rejat në Obstetrikë, Gjinekologji dhe Ekografi Shkarkoni programin e plotë  

Regjistrimi

Ne nuk kemi regjistrim online. Të gjitha pararegjistrimet do të bëhen me email dhe pagesa do të bëhet në ditën e regjistrimit. Pagesat bëhen me Euro ose me Lek. Kategoria e pjesëmarrësve Pagesat standarte € Mjekët ...

 • adv

  adv

 • adv1

  adv1

 • neweklam2

  neweklam2

 • newreklam1

  newreklam1

 • re

  re

 • re1

  re1

 • re2

  re2

 • re3

  re3

 • re4

  re4

 • reklama11

  reklama11

 • reklama1new

  reklama1new

 • reklama2

  reklama2

 • reklamnewper

  reklamnewper

Të nderuar kolegë,
Në vazhdën e edukimit të vazhdueshëm shkencor me të rejat në fushën e obstetrikë-gjinëkologjisë, Shoqata Shqipetare e Mjekësise Perinatale në bashkëpunim me Shkollën Ian Donald të Ekografisë, organizon në datat 14-16 Mars 2014, në ambjentet e "Tirana International Hotel", Kongresin e saj të VII-të dhe Kursin e V-të të avancuar të ekografisë në obstetrikë – gjinekologji. Ky aktivitet përbën ngjarjen më të rëndësishme shkencore në fushën e mjekësisë amtaro-fetale në zonat shqipfolëse dhe është një përpjekje serioze e pararojës Lexo më shumë

Shoqata Shqipëtare e Perinatologjisë (SHSHP) u krijua në Maj 1997, nga një grup mjekësh të Maternitetit të Tiranës. Pjesa më e madhe e mjekëve janë obstetër dhe perinatologë, por ka gjithashtu mami, mjekë familje, farmacistë, punonjës socialë etj. Që nga 1997 SHSHP-ja është e mbështetur nga IAMANEH (International Association for Maternal and Neonatal Health) si dhe nga Shoqata Europiane e Mjekësisë Perinatale.Aktivitetet e SHSHP-së janë fokusuar në Programet e Shëndetit të nënës dhe të porsalindurit në Shqipëri. Falë mbështetjes gjithnjë në rritje nga Universiteti i Tiranës dhe sponsorizues të ndryshëm, SHSHP-ja ka organizuar shume aktivitete shkencore si dhe programme të ndryshme edukuese, me një varietet problemesh në fushën e Shëndetit Riprodhues.SHSHP-ja është anëtare e SEEPM (South East European Society of Perinatal Medicine).
Presidenti i SHSHP-së është Prof. Orion Gliozheni


 • adv4
  adv4
 • newreklam3
  newreklam3
 • newreklma4
  newreklma4
 • re5
  re5
 • re6
  re6
 • re7
  re7
 • re8
  re8
 • reklama10
  reklama10
 • reklama3
  reklama3
 • reklama4
  reklama4